Održane Jaffa Igre bez granica u Mostaru

igre bez granica, Mostar, manifestacija

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” uspješno je održana u petak u sportskoj dvorani osnovne škole „S.S.Kranjčević”u Mostaru.

Na natjecanju je sudjelovalo 560 mališana iz Mostara. Samu manifestaciju posjetilo je preko 1.000 posjetitelja.

Predvođeni izbornicima, mališani su se takmičili u 5 zabavnih disciplina u 4 dobne grupe, a pred navijačima, roditeljima, prijateljima i drugarima, pokazali su brzinu, spretnost i sklonost ka timskom radu.

Osim osnovaca i djece iz vrtića i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupili su i mališani sa poteškoćama u razvoju iz Mostara, iz udruženja „Udruga za Down sindrom-Mostar”, kome je na kraju manifestacije doniran dio sredstava.

Prema riječima koordinatora ovog putujećeg karavana zabave, Željke Gajić, „Igre bez granica“ su i ovaj put ispunile očekivanja, te premašile sve granice posjećenosti.

„Moram reći da igre iz grada u grad postaju sve posjećenije i zanimljivije. Zaista smo oduševljeni odzivom mališana iz Mostara, te moram napomenuti da smo ovaj put imali 560 natjecatelja osnovnoškolskog uzrasta."

Velika je čast i zadovoljstvo vidjeti toliki broj razigrane i sretne djece. Mostar će sigurno biti na našoj mapi i sljedeće godine”, izjavila je Željka Gajić.

Na samom kraju ove manifestacije, proglašeni su pobjednici za svaku dobnu grupu. 

"Sljedeća stanica ovog putujućeg karavana je Sarajevo, a nakon Sarajeva očekuju nas i finalne igre tekuće godine i to u Banja Luci."

Sve informacije i detalje vezane za ovu manifestaciju možete pratiti i na službenoj stranici www.igrebezgranica.ba.