Održana konferencija za mlade 'Pokreni se i (p)ostani'

Pokreni se i (p)ostani

Cilj konferencije bio je ohrabriti mlade ljude na ostanak u BiH upravo kroz pozitivne primjere mladih ljudi koji su razvili uspješne karijere upravo u Bosni i Hercegovini, kao i povezati ih sa potencijalnim poslodavcima koji su sudjelovali na konferenciji.

Konferencija Pokreni se i (p)ostani okupila je 16 panelista i izlagača koji su u fokus stavili kako pronaći način za započinjanje vlastitog biznisa.

Teme koje su imali priliku poslušati su: Priče o usponima i padovima; UniCredit Bank-Financijska pismenost; Mreža mladih poduzetnika-Profesionalni razvoj; Moja praksa-Korak ka prvom radnoom iskustvu; Osnaživanje žena u BiH-Osobni razvoj te brojne druge zanimljive teme primjenjive na području Bosne i Hercegovine.

"Kroz cjelodnevni program konferencije prisutni su bili govornici, radionice i panel diskusije s različitim nagradnim i zabavnim programom. Zajedno s organizatorima su pozvani i partneri iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore. U sklopu same konferencije nakon formalnog dijela programa konferencije Mreža Mladih Poduzetnika LUX organizirala je "LUX Networking" susret umrežavanja poduzetnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore", istaknuo je Kristian Marić, vlasnik LUX Business Bara i član Upravnog odbora Mreže mladih poduzetnika LUX.

Organizatori konferencije su Poslovni portal Manager.ba, INTERA Tehnološki park, LUX Business Bar i Mreža mladih poduzetnika LUX.

hercegovina.info