MOSTAR Zbog vrtićke tete plakali mnogi roditelji

teta , vrtić, Mostar, jelena dujmović, K. Perić

Zbog jedne vrtićke tete iz Mostara jučer su zaplakali brojni roditelji, a djeca se uplašila.

Naravno nije ovo zločesta teta, već teta slavuj. Bugojanka Jelena Dujmović snimila je spot i pjesmu „Od Božića do Božića“, a njezin glas utjerao je suze u oči brojnim roditeljima, dok su se dječaci i djevojčice prepali da bi mogli ostati bez tete, i da će im otići samo u estradne vode.

„Tekst i aranžman pjesme je radio Dražen Krtalić, koji je i autor stihova. Pjesma je duže vrijeme čekala svoga pjevača, spletom okolnosti sam došla do nje. Kada se sve to događalo moja majka je oboljela od karcinoma dojke, pa me ta ponuđena pjesma dirnula u srce. Bogu hvala moja majka je sada živa i zdrava, te glavna uloga u mom spotu“, priča nam Jelena.

https://www.youtube.com/watch?v=8O4dwCJIjlY

Jelena je rođena u Bugojnu, znaju je i u Širokom, gdje je završila srednje školovanje, a nakon studija Pedagogije na FPMOZ u Mostaru, radi u Mostaru u vrtiću "Sportić". Članica je "GRUPE MEDITERAN". Pitali smo je i kako kombinira svoje dvije ljubavi.

„Mogu reći da sam se pronašla u oba posla koja radim, iako pjevanje još uvijek smatram hobijem. Al i jedan i drugi me posao ispunjavanju u pozitivnom smislu“, istaknula je.

Pjesma je objavljena jučer, a već ima 6000 pregleda.

K. Perić