Mostar: Grad zapošljava osam službenika

javni natječaj, Mostar, zapošljavanje osam službenika, Služba za zapošljavanje HNŽ-a

Grad Mostar objavio je natječaj za zapošljavanje osam službenika. Grad tako traži načelnike Odjela za financije i nekretnine te Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove.

Posebni uvjeti za zapošljavanje su visokoškolska diplFma, najmanje pet godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke nakon završenog fakulteta te poznavanje rada na računalu.

Služba za socijalne i stambene poslove, zdravstvo, raseljene osobe i izbjeglice u potrazi je za stručnim savjetnikom za stambene poslove.
Za tu poziciju potreban je fakultet pravne ili upravne struke, najmanje tri godine radnog staža i rad na računalu.

Službi za katastar potrebna su četiri stručna suradnika, i to dva za katastar nekretnina i dva za digitalni katastar.

Osim završenog fakulteta geodezije, pri zapošljavanju potrebna je najmanje jedna godina radnog staža ostvarenog na poslovima struke, potom položen stručni geodetski ispit i poznavanje rada na računalu.

Stručnog suradnika za urbani mobilijar i dekoraciju traži i Služba za komunalne poslove i okoliš.

Suradnik treba imati završen fakultet građevinske ili arhitektonske struke, poznavati rad na računalu i imati najmanje jednu godinu radnog iskustva.

Kandidati se na natječaj mogu prijaviti u roku od 15 dana od objave javnog natječaja u 'Službenim novinama Federacije BiH', objavljeno je u utorak na stranicama Službe za zapošljavanje.