Mario Vrankić: Naša tv kreće s novom ambicioznom programskom shemom

Mario Vrankić Dobar, loš, zao
-Nakon skoro četiri godine rada u Sarajevu poželio sam se i grada i posla, grada u kojem sam ponikao i gdje sam nešto napravio. To je prelazak s jednog velikog mehanizma kakav je BHRT na jednu privatnu, regionalnu televiziju u narastanju. Mislim da Naša tv ima potencijala i da možemo nešto napraviti, krenuli smo ozbiljno, izjavio je Vrankić za Hrvatski Medijski Servis.

Prema njegovim riječima Naša tv, već od veljače kreće s novom programskom shemom.

Utorkom od 20 sati uživo emitiramo politički magazin "Argumenti", dijalošku emisija koju uređuje i vodi Milan Šutalo, a obrađivat će najaktualnije političke i društvene teme s gostima koji imaju što reći. Promjene smo napravili još u siječnju u Zrcalu tjedna koju sada uređuje i vodi Jurica Gudelj, mladi afirmirani kolega s portala Dnevnik.ba. Ta se emisija bavi pregledoma najznačajnijih događaja u proteklom tjednu koje komentiraju gosti u studiju, kaže Vrankić.

Nakon pet i pol godina na male ekrane vraća se i Vrankićev talk show "Dobar loš zao", koji je godinama emitiran na TV Oscar C, a jedno vrijeme i na TV1. "Dobar, loš, zao" emitirat će se svakog četvrtka na Našoj tv, od 20 sati.

-Svakako bi našim gledateljima preporučio i novu emisiju "Stupovi zdravlja" koja ide u obiteljskom terminu, petkom od 17,30 do 18.30 i dakako umjesto vijesti od ponedjeljka idemo s Dnevnikom u terminu od 18.30, a također bi najavio da će Dnevnik petkom s gostima, u malo opširnijem i ambicioznijem izdanju raditi iskusni kolega Milan Šutalo, kazao je Vrankić.

Naša tv je televizijska kuća u vlasništvu 55 dioničara, a njezin program, putem kablovske televizije može se pratiti gotovo u cijeloj BiH