Kebo i Bradvica o problematici Aluminija, razvojnim projektima i odnosu s vlastima

Aluminij Mostar, aluminij, dnevni list, avaz, Aluminij Mostar, Adnan Pašić, Izložba slika, Mirsad Kebo, Ivo Bradvica, Aluminij Mostar, Izložba slika, galerija, Aluminij Mostar, Aluminij Mostar, Ivo Bradvica, Aluminij Mostar

... Relax Buna, gdje gosp. Kebo provodi godišnji odmor.

Primarnom temom razgovora bila je aktualna problematika po pitanju Aluminija, a potpredsjednik je, pozorno poslušavši Bradvicine opaske, dao snažnu potporu što žurnijemu skidanju pitanja problema Aluminija s dnevnoga reda u ovomu entitetu.

Bradvica i Kebo su razmijenili mišljenja i o trenutačnomu stanju u državi i društvu općenito, a potpredsjednik Federacije jako se zanimao za razvojne projekte Aluminija, pruživši nepodijeljenu potporu tvorničkomu rukovodstvu, tako i djelatnicima najvećega bh. izvoznika, u provedbi i ostvaraju tih projekata, na zajedničko opće dobro. Također je obećao i osobno se zauzeti za unaprjeđenje odnosa između Aluminija d.d. Mostar i struktura vlasti na svim razinama u državi, poglavito entitetskoj, za što se založio i čelni čovjek hercegovačkoga diva.

Premda je Aluminijev kompleks na poznatomu mostarskom odmaralištu gosp. Kebo odabrao za privatni oporavak od zdravstvenih tegoba koje uspješno prevladava, odmor mu je ipak najvećma radni pa je proteklih dana tamo ugostio niz domaćih i stranih dužnosnika, članova diplomatskoga zbora, ali i visokoga povjerenika međunarodne zajednice u BiH Valentina Inzka, davši tako i snažan pečat promoviranju Aluminija, kojega osobno doživljava ugodnim mjestom rasterećenja. Najavio je, stoga, i skorašnji, službeni posjet Upravnoj zgradi mostarske tvornice, gdje će konkretizirati današnje razgovore s direktorom Bradvicom.

aluminij.ba