Izbora u Mostaru neće biti, ukoliko se ne postigne dogovor

izbori, izbori, izbori, izbori 2010, najbolji sportaši, izbori, HDZ 1990, HSP BIH, HDZ BiH, izbori 2010, izbori, izbori, BIH, CIK, izbori 2010, izbori, CIK, potvrda, Čapljina, izbori, Hrvati u BIH, izbori, izbori, BIH, vlast, Posušje, izbori, Politika, izbori, izbori, dijaspora, sabor, Mostar, izbori, Jonathan Moore, sip, izbori, Mostar, BIH, izbori, kupovina glasova, kodeks, popis, kandidati, izbori, izbori, predizborna kampanja, izbori, izbori, HDZ BiH, izbori, BIH, izbori, prsten, Hrvati u BIH, izbori, dijaspora, Hrvatska zemlja, Novac, glasovanje, parlamentarni izbori, izbori u RH, izbori, Hrvatska zemlja, Vesna Pinjuh, Željko Glasnović, Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a, glasovanje, Nizozemska, bh. hrvati
On je ponovio u Mostaru da međunarodna zajednica nema namjeru nametati rješenja u vezi sa statutom, jer je to pitanje u rukama vijećnika i samih građana Mostara, te dodao da će pustiti vladajuće stranke da se same dogovore.

''Neki bi rekli da nismo uvijek igrali najbolje i najuspješnije svoju ulogu, ali naša namjera je pozitivna. Imao sam priliku danas čuti od više ljudi da nema uloge za međunarodnu zajednicu ovdje i to nam ne smeta, ali nadamo se da će do 10. svibnja biti ponuđeno neko rješenje'', poručio je Moore.

On je naglasio da izbora u Mostaru neće biti ukoliko za to ne budu postignuti uvjeti.

Moore je jučer u Mostaru obišao novootvoreni McDonalds, gdje je razgovarao s novinarima.

Srna