Glavna savjetnica Grada Mostara: Osigurati uvjete za kvalitetnije odgajanje i educiranje učenika i učenica

Mostar, škola, djeca

U povodu početka nove školske godine danas je glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina sa suradnicima posjetila Osnovnu školu Petra Bakule i Osnovnu školu Mustafa Ejubović Šejh Jujo-Područnu školu na Tekiji.

Tim povodom glavna savjetnica Grada Mostara Komadina svim učenicama i učenicima, njihovim roditeljima, učiteljicama i učiteljima, nastavnicima i nastavnicama, te profesorima i profesoricama poželjela sretan početak nove školske godine, napose onima koji su ove godine krenuli u prvi razred.

Kao glavna savjetnica Grada Mostara i u ime gradonačelnika želim naglasiti kako će Grad Mostar i sve njene službe učiniti sve što je u našoj moći i kompetenciji kako bi svi učenici i učenici imali kvalitetne i primjerene vremenu uvjete za nastavu i učenje, a njihove učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici te profesori i profesorice imali primjeren status i uvjete za kvalitetnije odgajanje i educiranje učenika i učenica.

Poštovani roditelji, i Vama, želim sretan početak nove školske godine. Vaša je uloga najvažnija, jer samo u suradnji i međusobnom razumijevanju roditelja i učitelja, nastavnika i profesora, možemo doći do zajedničkog cilja, a on je odgoj i obrazovanja naše djece.

Danas podsjećam i sve sudionike u prometu, napose vozače, kako učenici i učenice kreću na put prema i od škola, stoga je potreban dodatan oprez u vožnji, osobito u blizini škola.