Fra Iko Skoko: Crkva treba uspostaviti dijalog sa svijetom

pr days mostariensis, fra Iko Skoko

Međunarodna znanstveno- stručna konferencija s područja odnosa s javnošću integrirane komunikacije i medija, započela danas i trajat će do petka, 22. studenoga na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Tema ovogodišnje konferencije je Kriza i Krizno komuniciranje.

Dr. sc. fra Iko Skoko je predstavio temu 'Blagodati digitalnoga svijeta i krizno komuniciranje u porukama pape Franje'. Istaknuo je kako Crkva treba uspostaviti dijalog sa svijetom, a osobito s onima koji su na rubu jer komunikacija je ključ rješenja.

Ovogodišnja konferencija okupit će više od stotinu domaćih i stranih znanstvenika i praktičara s područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija. Ove godine će posjetitelji po prvi put imati priliku odabrati naslove stručne literature, po znatno sniženim cijenama u sva tri dana trajanja konferencije.

Na Sajmu stučne literature predstavljena su djela četiri vodeće nakladničke kuće iz područja odnosa s javnošću; Nakladnička kuća Mate iz Zagreba, Clio iz Beograda, Synopsis iz Sarajeva te Školska naklada.

Organizatori međunarodne znanstveno- stručne konferencije PR Days Mosariensis 2019 je Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučiliša u Mostaru i Udruga studenata odnosa s javnošću PRUMO.