Dragan Čović uputio telegram članovima obitelji stradalih u padu zrakoplova

Dragan Čović

Dragan Čović je uputio telegram sućuti direktoru Zračne luke u Mostaru Marinu Raspudiću i članovima obitelji koja su u zrakoplovnoj nesreći izgubili svoje najmilije.

"Duboko me potresla vijest o teškoj zrakoplovnoj nesreći nadomak Mostara, u kojoj je život tragično izgubilo pet osoba, od kojih troje djece. U ovom teškom danu i trenucima neizrecivog bola teško je pronaći riječi i utješiti članove obitelji koji su izgubili svoje najmilije. Kao hrvatski član Predsjedništva BiH i u svoje losobno ime, upućujem izraze svoga najiskrenijeg sućuti. Molim Vas da izraze sućut prenesete obiteljima poginulih, i svim ožalošćenima. Neka im dragi Bog podari vječni mir i spokoj, a obiteljima udjeli snagu da nastave živjeti dalje sa sjećanjem na svoje voljene u svojim mislima i srcima", naveo je Čović.

U nesreći je poginulo pet osoba, među kojima troje djece između sedam i deset godina, a nesreći je poginuo i instruktor letenja.

Sportski zrakoplov se srušio jučer oko 15.50 sati između Heliodroma i novog zatvora u Jasenici. Nakon pada je izgorio. Na mjesto nesreće odmah su izašle ekipe hitne pomoći, vatrogasaca i policije.

Nesreća se dogodila prilikom promotivnog panoramskog leta iznad Mostara, koji je organiziran u sklopu manifestacije "Dani otvorenih vrata".