Bošnjački mediji šire neistine i laži o mostarskim maturantima?

norijada

Poruku prenosimo u cijelosti:

"1. stvar - To nije general Ante Pavelić iako bi vi jako,vise od nas Hrvata volili da jeste,da možete napraviti skandal,što i radite,samo u ovom slučaju koristeci se lažima.To je profesor tjelesnog iz Nove gimnazije,gdje je njegovo lice stavljeno,sve u vidu šale,ali evo ne smijemo se ni našaliti.

2. stvar - Nikakvo "gađanje kamenicama" nije bilo prisutno tijekom cijelog obilaska grada "naših" maturanata. Je li možete pronaći neko auto ili bilo kakvu privatnu imovinu da je oštećena? Ako možete,navedite molim vas.Ne volim nas dijeliti,ali evo zahvaljujući vama moram. Jos što se tiče ovih skandiranja sto kažete, ja to nisam čuo, možda imam oštećen sluh ili nešto.

3. stvar - Za kraj,vi,gospoda novinari ste ti koji napušete sve priče,naravno ukrasite lažima,i taj bezbroj puta spomenuti nacionalizam i mržnju vi promovirate ovakvim člancima.Hvala vam što norijada zbog vas i vaših laži nije mogla ostati u lijepom sjećanju."

Stoji u poruci koja je upućena bošnjačkim medijima koji su danas na vrlo ružan način ukaljali današnju norijadu u Mostaru, isti ti bošnjački mediji godinama od grada Mostara prave grad slučaj.

HERCEGOVINA.info

Pogledajte kako su mostarski maturanti veselom norijadom proslavili zadnji dan svog srednjoškolskog obrazovanja