Apel majke iz Mostara čiju su kćerku pokušali napasti migranti u središtu grada

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij

Prije tri dana točnije 29.03.2018 u ulici Stjepana Radića u blizini Izbor trgovine moja kćerka koja ima sedamnaest godina bila je izložena pokušaju napada od strane imigranata, u sred bijela dana točnije 14:30 h.U ulici pa koja je jedna od prometnih u gradu.

Skratit ću priču. Dakle kćerka se vraćala kući poslije škole, kad je u trenutku čula zviždanje i vikanje čovjeka s ulice koji trčeći prema njoj povikao "Što hoćete pustite djevojku!". U tom trenutku se moja kćerka okrenula i vidjela dvojicu iza nje s rukom jednog od njih na svome ruksaku. Po opisu, obadvojica su nižeg rasta, s crnim kapama, naočalama i zelenim jaknama. Jedan od te dvojice je odmah pobjegao dok su drugog uhvatili za ruku,koji se trzajući uspio oteti i pobjeći. Samo se zahvaljujem tom hrabrom čovjeku, njegovoj ljudskosti i brzoj reakciji koji je moju kćerku uspio spasiti od većeg fizičkog napada. Ali šok je doživjela.

Obraćam se policiji u nadi da se nešto poduzme, ne u smislu da se uhvate ta dvojica imigranta,nego kao majka i građanka grada, da se nešto poduzme po pitanju sigurnosti u gradu naše djece. Da bi dobila odgovor od strane naših organa da im je žao ali da ne mogu poduzeti ništa, osim poslati policiju na teren na intervenciju u trenutku kad ih se pozove. I naravno ništa više. Pa kad sam postavila pitanje pa gospodine policajče i vi ste sigurno roditelj. Što da se dogodi nešto ovako vašem djetetu ili nešto gore, kako bi ste reagirali?

Ja samo pokušavam apelirati na vas da učinite nešto po pitanju sigurnosti i zaštitu naše djece.. Njegov odgovor je bio ne znam gospođo mi smo trenutno nemoćni po pitanju toga, odnosno zabranjeno nam je bilo što drugo poduzimati i raditi. Pa kome da se obratim po pitanju toga ako ne vama.
Vi predstavljate sigurnost u našem gradu. Zabranjeno nam je gospođo da se ne bi panika širila u gradu, pa vas upućujem da se obratite društvenim mrežama. Bila je zadnja rečenica policajca. Ja kao majka ostala sam zaprepaštena pa jeli moguće da smo u ovom gradu prepušteni sami sebi?

Čitateljica portala. Podaci poznati redakciji.