Mladić iz Splita divljao i po Mostaru

luda vožnja, splićanin, Mostar, pritvor

Adrian Petričević (2000.), koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog divljanja motociklom ulicama Splita, divljao je i na ulicama Mostara. Naime, mladić je na YouTubeu objavio videozapis luđačke vožnje na svom motociklu kojeg zove 'Suzana', nakon čega ga je splitska policija uhitila. Nakon objave, videozapis je ipak uklonio.

''Za sve što pitaju gdje je video, morao sam ga maknuti jer sam opet završio na svim portalima i prevelika je vjerojatnost da bi pošteno naje**o radi njega'', objavio je u ponedjeljak.

Kako se pohvalio na svom Instagram profilu, nepropisnu vožnju sa svojim automobilom marke BMW prakticirao je i u Mostaru, gdje su mu se, kako je naveo svidjeli kružni tokovi na Rondou i u blizini parka Nobelovaca, prenosi Bljesak.info.

Otac splitskog prijestupnika tvrdi kako ne odobrava sinovo ponašanje, a motocikl su čak vezali lancima i skrivali.

luda vožnja,splićanin,Mostar,pritvor

''Apsolutno ne odobravam njegovo ponašanje. Ja i supruga smo deset puta, i više od toga, pokušavali to promijeniti. Oduzimali smo mu motor više od deset puta, vezali bismo ga lancima. On bi otvorio katanac, skinuo bi lance, sve bi uspio otvoriti. Na internetu bi vidio kako se katanac otvara žicom. Znali bismo odvesti motor na drugi kraj grada, u neku drugu garažu. Ostavili bismo ga u garaži od City Centra, a on bi ga svejedno našao'', rekao je za 24 sata Adrianov otac. 

Dodaje kako je neku djecu nemoguće odgojiti. ''Sve smo pokušali. Neka djeca se mogu odgojiti, a neka ne mogu. Neka se jednostavno rode tvrdoglava i ambiciozna te se žele po svaku cijenu baviti time, ali roditelji nemaju moć. Nemaju moć zabraniti mu, ali mogu ga usmjeriti. Zabraniti neke stvari je izvan naše moći'', kaže otac.

Mladić je u Gradu na Neretvi studirao arhitekturu na Građevinskom fakultetu. Kako doznajemo od njegovih fakultetskih kolega, na predavanja je dolazio tijekom prvog semestra te nije ostvario skoro nikakav akademski uspjeh, a zasigurno, tvrde, nije 'dao sve ispite'. Otac tvrdi kako podržava oduku suca za boravak u zatvoru. 

https://www.instagram.com/p/B3sFprQH2Lv/