FOTO  Zagreb; Održana premijera filma Hajduk

hajduk film, Zagreb

Film je prikazan pod pokroviteljstvom grada Zagreba u kinu Tuškanac. Gledatelji su,kao i do sada bili oduševljeni onim što vide, a ispred grada Zagreba nazočne je pozdravila zamjenica gradonačelnika doc. dr. znanosti Olivera Majić. Gospođa Majić, kao rođena Hercegovka, je naglasila da je oduševljena radom supružnika Perić, te kako svi trebamo biti zahvalni na ovom filmu i njihovom načinu očuvanja dijela kulturne baštine.
Film su također pogledali i saborski zastupnici doktor Zlatko Hasanbegović, kao i general Željko Glasnović, istaknuvši kako su u RH puno lošiji i manje kvalitetni filmovi podržani od strane Države.

Gledatelje je pozdravio i poznati hrvatski kazališni i filmski glumac Goran Grgić. Grgić je u filmu utjelovio lik izdajice,Ilije Bobovca. Naravno, spomenuo je svoje duvanjske korijene i uspješnu suradnju s Perićima.

Sam redatelj Branko Perić se zahvalio svima prisutnima, gradu Zagrebu na pokroviteljstvu,a poseban pozdrav je uputio svome ratnom zapovjedniku generalu Glasnoviću.

Iz Studija Perić naglašavaju kako su zahvalni svima na organizaciji,a posebno svome sugrađaninu, Kongoraninu sa zagrebačkom adresom Marku Radošu Mari. Gospodin Radoš je najzaslužniji za organizaciju prikazivanja filma.