U Sarajevu predstavljene knjige Daniele Škegro i Žane Alpeze

Daniela Škegro, Žana Alpeza
..."Ja sam taoc svojih želja",koju je sarajevskoj publici predstavio Emir Cocalić i Žane Alpeza "Izopačeno čovječanstvo",koju je predstavila Jasminka Susmel.

"Kada govori o svojim citatima ne podliježe konveciji,svaka mudra misao ima mnogostruku poruku za čitatelja. "Ja sam taoc svojih želja",knjiga je čovjekovog senzibiliteta,svojevrsna opomena ljudskom karakteru na nedostatke koje treba izbjeći ili popraviti.

Daniela Škegro pripada skupini aforizmičara za koje ćemo u doglednoj budućnosti zasigurno još čuti.Svojom jedinstvenom pojavom i stilom odudara od ostalih autora,
dubokoumnost njezinih izreka govori o izgubljenom vremenu koji ima ponovno doći pred okrilje stvarnosti-napisao je profesor Ivan Vrljić u svojoj recenziji.

"Autorica pokušava u nekim svojim kolumnama ne samo opisati stanje i prikazati nam ljude koji na različite načine pate,nego ući i u strukturu grijeha i zla,dakle, odgovoriti na pitanje kako je sve to moguće i koji su zapravo korijeni zla" - navodi se između ostalog u recenziji fra Roberta Jolića za knjigu "Izopačeno čovječanstvo"