U Franjevačkom međunarodnom studentskom centru održan humanitarni koncert

"Izvor radosti" naziv je i geslo 12. humanitarnog koncerta i prodajne izložbe za djecu Stadlerovog dječjeg doma "Egipat", koji su upriličeni sinoć u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu.

Sredstva prikupljena od koncerta i prodajne izložbe namjenjena su i ove godine za školovanje djece dječjeg doma za čiji bolji život se brinu sestre Služavke Maloga Isusa.

- Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača-Vrhbosna već drugu godinu zaredom dala je svoj veliki doprinos. Na njihovom stolu posjetitelji su mogli pronaći raznovrsne kolačiće, rakije, svijeće, adventske vijence, nakit, te mnoge druge domaće proizvode - navodi se u priopćenju ZŽ HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača-Vrhbosna.

Humanitarni koncert i izložbu podržali su i dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik FBiH Marinko Čavara te ministrica financija i ministar prostornog uređenja FBiH, Jelka Miličević i Josip Martić.

Na koncertu su nastupili djeca i sestre iz Stadlerovog dječjeg doma Egipta, Mandolinski sastav SDE-a, PGS Pravo lice, klapa Kalelarga tenor Stijepo Gleđ Markos.

30.11.2016 u 10:37