Božićno-novogodišnji prijem kulturnih institucija Grada Mostara i HNŽ-e

Kulturne ustanove Grada Mostara i Hercegovačko-neretvanske županije: Narodna knjižnica, Simfonijski orkestar, Lutkarsko kazalište, Hrvatsko narodno kazalište i Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača...

...u Mostaru organizirali su danas u Galeriji kraljice Katarine Kosača Božićno-novogodišnji prijem.

Uz zvuke glazbe gudačkog tria Simfonijskog orkestra Mostar upriličeno je druženje u galeriji Katarine Kosače, a prisutni su bili uzvanici iz kulturnog i političkog života Grada.

Rvnatelj HNK Mostar Ivan Vukoja rekao je kako je ovo dobra prilika da se razmjene iskustva između kulturnih institucija, te da se poboljša suradnja institucija koje su organizirale domjenak.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, te predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ Veselko Čerkez bili su jedinstvenog stava kako institucije ispred kojih se obraćaju nastoje u okviru svojih mogućnosti poticati rad kulturnih institucija u Mostaru.

Ravnatelj Kosače Danijel Vidović rekao je kako je ovo dobra prilika da se uz prigodan koktel voditelji institucija u Mostaru sastanu, te unaprijede suradnju, istaknuvši kako je 2016. godina za ustanovu koju vodi bila uspješna, te kako očekuje niz novih projekata u idućoj godini.

Tagovi: Mostar HNŽ
12.12.2016 u 14:57