12. MOFF otvara tjedan vrhunskih filmskih ostvarenja

MOFF

Svečanost će započeti dolaskom gostiju i medija na crveni tepih ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. Ovogodišnji festival će otvoriti film mostarca Bobe Jelčića „Sam samcat".
„Zadovoljstvo nam je predstaviti ovogodišnje izdanje 12. Mostar Film Festivala. Sve pripreme za festival su u završnici i nadamo se da će posjetitelji uživati u tjednu filmske čarolije", priopćeno je.

Mostar film festival ove godine donosi 26 filmskih ostvarenja, koja će se predstaviti kroz natjecateljski program, dokumentarni program, obiteljski vikend i retrospektivu.
Ovogodišnji festival podržale su brojne državne institucije te komercijalna poduzeća, zahvaljujući kojima festival nastavlja živjeti, razvijati se i prerastati u tradiciju.
Prodaja ulaznica za sve ljubitelje sedme umjetnosti, naše drage goste, počinje u utorak, 27. studenoga 2018. godine. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, na bilo koji naznačen dan za bilo koju projekciju, a također će se moći kupiti na blagajni Kosače prije projekcije.
Radno vrijeme Box Officea (utorak 27.11., srijeda 28.11., četvrtak 29.11.) od 12 do 18 sati, od 30.11. do 03.11. od 11 sati do početka zadnje projekcije.

CIJENE PROPUSNICA I ULAZNICA:
Festivalska propusnica ____________________________ 50,00 KM
Natjecateljski program ____________________________ 5,00 KM
Dječji program/Obiteljski Vikend __________________ 3,00 KM
Svjetska premijera filma Duran ____________________ 5,00 KM
Dokumentarni Program/DocuSpectre __________________ Ulaz slobodan
Studentski Program /!Hej Studenti Studentima ______ Ulaz slobodan
Retrospektiva _____________________________________ Ulaz slobodan