Pismo mrtvom ocu: Dragi tata Hrvatska je sve manje lijepa i sve manje naša

branitelji, hv, HVO, HVO, Mostar, Hrvatska, Europska unija, dan neovisnosti, branitelji, registar branitelja, reakcije, branitelji, Hrvatska, pismo tati, otac, domovinski rat, pismo, svjedočanstvo, branitelj, pismo tati, Hrvatska, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, pismo, Hrvatski branitelj, Zoran Milanović, pismo tati, Hrvatska, Hercegovina, branitelji, Hrvatska, pismo tati, pismo mrtvom ocu, pismo, progon, hrvatski branitelji, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, branitelj, pismo, prosvjedi, branitelji, Hrvatska, tajkuni, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, pismo tati, branitelj, zemlja, pismo, pismo mrtvom ocu, poplave, pomoć, Buna, spomenik, Mostar, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, Hercegovina, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, BIH, pismo tati, branitelj, Čapljina, Hrvatska zemlja, tužba, dokaz, Marina Radoš, Hrvatska zemlja, akcija oluja, Hrvatska, knin, hrvatski branitelji, gardijske brigade, pismo mrtvom ocu, pismo mrtvom ocu, Hrvatska, homoseksualci, pismo mrtvom ocu, BIH, Hrvatska zemlja, pismo mrtvom ocu, Hr

Dragi moj tatice žalosno je da se jedna djevojka bavi politikom, ali država za koju si ti poginuo ne daje puno izbora mladim ljudima.

Današnja Hrvatska je podjeljenija nego ikada, i dijeli se na većinu koji je vole, te na manjinu koji je mrze i tom svojom mržnjom teroriziraju većinu. Ta manjima nema nikakvog poštovanja ni prema kome, a najmanje prema onima koji su sebe ugradili u temenje Lijepe naše.

Dragi moj tatice opet se uvlačim u politiku, ali ne mogu prešutiti što nam rade domaći izdajnici. Radovala sam se kao malo dijete utakmici Hrvatske i Italije na koju sam planirala ići, a sada zahvaljujući našim tim izdajnicima bit će mi, kao i svim ostalim navijačima uskraćen odlazak na istu.

Ljudski šljam najgore vrste godinama lažno optužuje Hrvatske navijače po svijetu i rezultat toga je igranje dugo očekivane utakmice protiv Italije bez publike. Ne znam moj dragi tata kako je moguće da ljudi koji žive, i to dobro žive u,  i od Hrvatske tako žestoko mrze našu domovinu? Ne znam ni što rade institucije ove države koje dozvoljavaju takvo klevetanje Hrvatske po svijetu?

Znam dragi tata da se ti i tvoji suborci niste borili za državu u kojoj će manjina terorizirati većinu. Nažalost danas je Hrvatska država u kojoj svaki ološ uzima sebi za pravo pljuvati po njoj. Eto dragi moj tata takva je danas Lijepa naša koja je svakim danom sve manje lijepa, ali i sve manje naša.

Ne znam što bih ti još pisala. Ogorčena sam zbog svega ovogo što nam se događa i možda je bolje da sam sve to zadržala za sebe. Iskreno se dragi moj tata nadam da će Hrvatska vrlo brzo biti opet lijepa i opet naša i da u njoj neće biti mjesta za domaće izdajnike i nostalgičare svih vrsta.

Do slijedećeg pisma puno te voli i ljubi tvoje zlato.

HERCEGOVINA.info