Kladioničarske prevare: Živciraju li vas sigurne dojave?

kladionica, kladioničar, kladionica, dobitak, kladionica, kladionice, dojave, kladionice, matematika, kladioničar, kladionica, dobitak, kockanje, kockarnice, ovisnost o klađenju, BIH, kladionica, kladioničar, kladionice, kladionica, kladioničar, kladionice, Tuzla, kladionice, pismo, djelatnice, mostarski ters , kladioničar

Riječ je o spamerima koji bez obzira o kojoj temi se radi upadaju sa svojim klasičnim obavijestima kako oni, eto baš iz puke zahvalnosti, nas obavještavaju o nekom gospodinu Tomislavu, koji im je pomogao u najtežem trenutku u njihovom životu. Jer Tomislav je čovjek na mjestu i ima dojave. Za namještene utakmice. To samo pokazuje koliko smo kao društvo u korumpiranom modu pa mislimo da ništa ali baš ništa na ovom svijetu ne može proći bez tamo nekog " našeg" čovjeka koji ima izvor. Ispade da nema utakmice u svijetu koja se igra regularno.

Naravno da u sportu postoje i neregularne stvari ali teško je povjerovati kako će baš nekom Tomislavu javiti netko iz Barcelone ili Bayerna za namješteni meč. Skoro da nema dana da ne osvane neki siguran "site" i eto baš on ima sigurnu 100% dojavu. Uglavnom su tako nesebični pa će vam pomoći zaraditi besplatno ili za nekoliko stotina lajkova u početku. A ponekad traže i da njihove statuse dijelite okolo sličnim naivcima. Kad se posao razgrana nema više džabane.

Da biste dobili tu sigurnu dojavu za koju eto samo on ima insajdera morate uplatiti izvjesnu novčanu naknadu. Ali ima i jamstvo, poneki tvrde da vraćaju novac ako se ispostavi da je dojava lažna. Prosto se kosi sa zdravom logikom zašto bi netko tko ima dojavu visokog kojeficijenta u koju je 100% siguran to dilao okolo. Pa zar nije jednostavnije da taj "stručnjak" sam uplati malo veći iznos i uživa plodove svoje dojave.

dnevni list