FOTO  Završena šesta po redu Ekološka akcija Mladeži HDZ BiH „Volim svoj Grad“

Nakon uspješno provedenih ekoloških akcija proteklih subota, Mladež HDZ BiH Mostar je današnju subotu posvetila čišćenju središta grada, području Splitske ulice. Skupivši se u ranim jutarnjim satima, Mladež je odmah krenula na posao oko sakupljanja smeća i otpadaka. Uz sav potreban pribor, majice, rukavice, vreće za smeće, ovo mostarsko naselje se očistilo onako kako to i priliči. Mještani kao i sami prolaznici sa zanimanjem su pratili cijelu ekološku akciju, a jedan od njih, Šimun Jerkić kazao je kako je zadivljen postignutim rezultatima.

          „Ekološke akcije „Volim svoj grad" su iz tjedna u tjedan sve uspješnije. Drago mi je što mladi ljudi reagiraju na ovaj način te doprinose zdravijem okolišu. Oni svima trebaju biti primjer složnosti, i na taj način se puno korisnog može uraditi. Ove akcije su za svaku pohvalu", istaknuo je Jerkić.

          Mladež HDZ BiH Mostar  je i ovu subotu bez ikakvih napora ostvarila cilj akcije - čistiji i ljepši okoliš. Sjajno odrađenom akcijom, pokazali su što mogu i dali svoj maksimum kao i na svakoj prethodnoj akciji. Članovi Organizacijskog odbora, kao i sama Mladež, nisu krili zadovoljstvo postignutim rezultatima, te puni volje nastavljaju sljedeću akciju.

HDZ BiH,izbori 2010,ekološka akcija

          Punu podršku Mladeži na ekološkoj akciji „Volim svoj Grad" , kao i svaki put dosada dali su Denis Lasić,  predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar, te ujedno nositelj liste HDZ BiH za Skupštinu HNŽ, te Vlatko Marinović, predsjednik Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar.