Zajednica žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ darovala pet tisuća maraka gradskoj ustanovi „Sveta obitelj“

zajednica žena hdz, HDZ BiH
je gradskoj ustanovi „Sveta obitelj“ darovati pet tisuća maraka.  Naime to su sredstva koja su prikupljena na svečanoj večeri upriličenoj povodom II. obljetnice utemeljenja Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“

Ovo je samo dio naših redoviti aktivnosti koje provodimo u okviru našeg djelovanja kroz zajednicu,a s obzirom da su djeca, stare i iznemogle osobe, te osobe s posebnim potrebama dio našeg društva koji je na neki način i najosjetljivija tema, mi im kroz naše aktivnosti posvećujemo i posebnu pozornost.

Stoga, odluka da se prikupljeni novac uruči baš ustanovi „Sveta obitelj“ je bila najbolji izbor, kazala je predsjednica Zajednice žena gospođa Irena Martinović.

Ovim putem koristim prigodu zahvaliti se svim dobrim ljudima koji su omogućili tombolu, svim našim dragim prijateljima koji su sudjelovali u programu na humanitarnoj večeri, grupi Trio Konoba, ženskoj klapi“ Narenta“, njihovom mentoru don Draganu Filipoviću, našoj voditeljici Miji-Martini Barbarić i svim ženama grada Mostara koje su se odazvale i ovaj put, te podržale našu akciju.