Zajednica žena HDZ-a BiH reagirala na napise dnevnog lista

HDZ BiH, HDZ HB, HDZ BiH, Kupres, HDZ BiH, izbori, HDZ BiH, obljetnica

Gradski odbor Zajednice žena HDZBiH „Kraljica Katarina Kosača" Mostar duboko je razočaran i zaprepašten činjenicom kako je jedna ozbiljna novinska kuća, kao što je „Dnevni list", sa kojom smo od svog osnutka do danas imali jako korektan odnos, te ih redovito informirali i pozivali na sve svoje mnogobrojne akcije u gradu Mostaru pa i šire, na svojoj naslovnoj stranici objavio kako „djeca moraju poslati mame u HDZBiH".

Ne možemo se oteti dojmu da je novinar te kuće umjesto da se valjano informira u GO Zajednice žena HDZBiH „KKK" Mostar, u svrhu svoje promidžbe i svoje stranačke opredijeljenosti iznio neargumentirane činjenice, te nasjeo na priču „rekla-kazala".

Istina je da je GO Zajednice žena HDZBiH „KKK" Mostar napravila pozive za Izbornu skupštinu Temeljnog ogranka Zajednice žena HDZBiH  Kruševo, koje je dijelila u i ispred Mjesne zajednice Kruševo, te ravnateljica i tajnica škole nisu sudjelovale u spomenutim radnjama. Dalje se navodi da je Dnevni list pokušao kontaktirati Županijski ogranak Udruge žena HDZBiH, te da nisu mogli dobiti komentar na ovakvu kampanju, jer se većina članica nalazi u Marijanskom svetištu Lourdes.

Želimo informirati javnost da u HDZBiH ne postoji nikakva navedena udruga, već na području naše županije djeluje Županijski odbor Zajednice žena HDZBiH „Kraljica Katarina Kosača" Hercegovačko-neretvanske županije, koju nitko od novinara gore navedene kuće nije kontaktirao. Županijski odbor broji 20 svojih članica, od kojih se samo jedna nalazi na hodočašću u Lourdes.

Ovim putem molimo sve medijske kuće, a u prvom redu „Dnevni list", da za dobrobit svih nas, a ponajprije za dobrobit djece, te svih Odgojno-obrazovnih institucija iznosite provjerene informacije, kako ne bi stvarali nepotrebne tenzije, te određene osobe dovodili u nezavidan položaj.  

                                                GO Zajednice žena HDZBiH