U utorak otvaranje Političke akademije HDZ BiH

HDZ BiH, HDZ BiH
...sa svrhom stalnog i sustavnog unaprjeđenja znanja i vještina njezinih polaznika, kao potpunijeg kadrovskog odgovora na trenutne i buduće zahtjeve i očekivanja javnosti, te izazove u razvoju bosanskohercegovačkog društva na njegovu putu u euroatlantske integracije.
Svrhu postojanja Politička akademija HDZBiH će ostvarivati realizirajući svoje programe, surađujući sa svim srodnim akademijama i zakladama, te s obrazovnim, kulturnim i stručnim institucijama iz zemlje i inozemstva.

Svečanost otvaranja Doma HDZ BiH i Političke akademije HDZ-a BiH u Mostaru će biti održana u utorak 29. lipnja s početkom u 10.00 sati (ulica Kneza Domagoja bb, kod hotela Mostar).

Na svečanosti otvaranja Doma HDZ BiH i Političke akademije HDZ BiH nazočit će vodstvo HDZ BiH, predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem,  brojni domaći i inozemni politički dužnosnici, dužnosnici sa svih razina vlasti u BiH, predstavnici diplomatskog kora akreditiranog u BiH, predstavnici domaćih i inozemnih medija, predstavnici visokoškolskih ustanova iz BiH i inozemstva, te predstavnici udruga i zaklada koje surađuju sa Političkom akademijom HDZ BiH.  


Temeljne vrijednosti Političke akademije HDZ BiH:

• Društvena odgovornost,
• Demokršćanska načela,
• Kultura dijaloga,
• Pouzdanost i vjerodostojnost,
• Izvrsnost, cjeloživotno i timsko učenje,
• Posvećenost polaznicima.


Vizija:

Biti pouzdan i vjerodostojan poticajni činitelj stvaranja pozitivnog ozračja za usvajanje specifičnih znanja potrebnih za društveno odgovorno javno djelovanje svojih polaznika.

Misija:

Sustavnim aktivnostima izobrazbe unaprjeđivati znanja i vještine svojih polaznika omogućujući im učinkovitije kreiranje i sudjelovanje u društvenim procesima u BiH i regiji.


Više o Političkoj akademiji HDZ BiH možete pročitati na novootvorenoj web stranici www.politicka-akademija.ba