FOTO  SRAMOTNO: Martin Raguž krije svoju prošlost i u pola minute slagao tri puta

izbori 2010, HDZ 1990, HDZ BiH, Martin Raguž, Jerko Ivanković Lijanović

Martin Raguž je rekao kako je u politici 18 godina, tj. od 1992. godine kada je izabran za ministra HRHB. Rekao je da je dijete ovih krajeva te da je tu živio i da će tu ostati. Rekao je da je primjer i osvježenje i da mu je kampanja prema stručnjacima najbolja i najorginalnija.

Prva laž -  Martin Raguž je u politici od 1990. godine kao mladi komunistički kadar. Bio je na listi S.... 1990. Prema tome Martin Raguž bespramno laže „licu nacije". Lažovi ne zaslužuju povjerenje.

Druga laž - Martin Raguž je već jedanput napustio svoju ili kako on kaže „ovo je naša zemlja". HDZBiH mu je kupio stan u Zagrebu i jedno vrijeme kada je posve „popušio" u politici odseli je u Zagreb. Kako gore nije uspio naći posao ili točnije kako on kaže „ja ne znam ništa raditi nego voditi politiku", Martin se vratio i molio za angažman. Ne daj bože da se povijest ponovi, a povijest se ponavlja, Martin Raguž je kupio kuću na Braču.

Treća laž - kampanja Martina Raguža je kampanja „slikom na sliku" u Dnevnom listu. Ako je kampanja žongliranje pred Parlamentom BiH u Sarajevu, ako je kampanja „samoljublje" kroz 15 plakata by Martin, ako je kampanja „šupljačenje" bez podloge, ako je kampanja bez programa, ako je kampanja ljepljenje svojih plakata po tuđim plakatima, ako je kampanja šaranje i kidanje drugih plakata, ako je kampanja vandalizam, ako je kampanja plakanje, evala Martine. Tko ti je to rekao da ti je kampanja dobra? Koji stručnjaci? Martine motrat ćeš mijenjati dioptriju i ne lagati više.

 

Emisiju prenosimo u cijelosti:

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 1 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 2 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 3 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 4 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 5 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 6 dio

Predizborno sučeljavanje Martin Raguž i Jerko Lijanović 7 dio

provjereno.org