Nova dvorana i dizalo projekt 300 000 KM

HDZ BiH, Dragan Čović, Borjana Krišto, Ljubo Bešlić

Tom prigodom su ravnateljica škole Tonkica Blagojević, gradonačelnik Ljubo Bešlić, predsjednica FBiH Borjana Krišto potpisali Sporazum o izgradnji dvorane za tjelesni odgoj i dizala namijenjenog djeci s posebnim potrebama. Vrijednost projekta je 300 000 KM, Grad Mostar osigurao će projektnu dokumentaciju i dozvole za izgradnju, dok je HDZ BiH osigurao financijska sredstva za realizaciju ovog projekta. Ravnateljica škole Blagojević, uz riječi zahvale za ispunjenje obećanja danog prije mjesec dana od strane Grada Mostara i HDZ-a BIH, naglasila je kako je ovo veliki dan za školi, djecu i roditelje.

Predsjednica Krišto istaknula je kako je dio njezinog izbornog programa i stranke kojoj pripada socijalni aspekt te je pozvala i ostale koji podupiru ovakve i slične projekte da prijeđu s riječi na konkretna djela.

Gradonačelnik Bešlić istaknuo je kako vjeruje da će projekt biti gotov za deset mjeseci te zahvalio  HDZ-u BiH što će financirati ovaj i za Grad Mostar značajan projekt, s obzirom da se radi o djeci s posebnim potrebama.