Martin Raguž posjetio Bugojno

Martin Raguž, HDZ 1990, Martin Raguž, Božo Ljubić, HDZ 1990, izbori 2010, Martin Raguž, HDZ 1990, Božo Ljubić, HDZ 1990, hsp, Martin Raguž, Martin Raguž, Vijeće ministara, HDZ 1990, izbori, Martin Raguž, šutnja, Martin Raguž, BIH, izbori, Sarajevo, Martin Raguž, HDZ 1990
Odgovarajući na pitanja novinara o očekivanjima na izborima 3. listopada, izjavio je kako su mnoge agencije koje se bave istraživanjima javnog mnijenja mišljenja da je upravo on "najveće pozitivno iznenađenje izbora".

"Reakcije stanovništva su veoma pozitivne, i to me obavezuje da sa svojim stranačkim kolegama, odnosno koalicijom nakon desetog mjeseca u institucijama BiH okrenemo novu, pozitivnu stranicu. Uvjeren sam da će tako i biti", kazao je Raguž. 

Dodao je kako je za samo mjesec dana skoro dostigao aktualnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, a tek je krenuo u kampanju i kako se nada da će, kako vrijeme bude odmicalo, imati sve veću podršku građana. 

"Mislim da imam dobar program i čvrstu koaliciju koja me podržava. Nakon osamnaest godina koliko sam tu, bez dileme mogu ponuditi jednu vjerodostojnu politiku", naglasio je Raguž.

(Fena)