HDZ 1990: Uzalud vam trud svirači

izbori 2010, HDZ 1990, HDZ BiH, Dalibor Ljubić, Božo Ljubić, HDZ 1990, izbori 2010, Martin Raguž, Božo Ljubić, HDZ 1990

Prvo im se želimo zahvaliti što su prepoznali djelovanje našeg ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Damira Ljubića u njegovom djelovanja na jačanju poljoprivrede kroz financijske poticaje.  On je naime u tri godine dosadašnjeg mandata potpomogao poljoprivredu skoro tri puta više nego što su to ministri iz reda HDZ BiH u 13 godina dosadašnjeg postojanja Federacije.

A što se tiče lažiranih anketa, ovog vikenda su uspjeli sami sebe prevazići u svom djelovanju organizirajući napad na web stranicu HDZ 1990 s ciljem podešavanja rezultata ankete za člana Predsjedništva iz hrvatskog naroda. Ali, u svom djelovanju su se preračunali i smetnuli da postoje analize u sustavu održavanja web stranice na kojima se vidi odakle su glasovi došli i način kako se "glasalo". Tako pojam lažiranih anketa dobiva puni i jasniji smisao jer je lažiranje ustvari podešavanje rezultata u cilja obmane javnosti.

Ono što nas zabrinjava jeste razina na koju se spušta HDZ BiH u svom djelovanju. Zar je moguće da je želja za vlašću i povrijeđen ponos uspio toliko nadjačati racionalnost i razumnost koji bi trebali krasiti svako ljudsko biće, a naročito predstavnike najugroženijeg naroda u BiH?

Žao nam je što je tako i predlažemo im da se više posvete svom radu, a ne ilegalnim radnjama usmjerenim prema konkurentnim strankama. Mi im zaista nismo krivi što su izgubili povjerenje naroda.

Press služba HDZ 1990