FOTO  Dragan Čović se u Čapljini sastao sa načelnicima općina iz reda HDZ BiH iz cijele FBiH

Dragan Čović

...,Zenice i Sarajeva i to treba biti praksa na području cijele FBIH. "

istaknuo je uz ostalo u Čapljini predsjednik HDZ-a BIH Dragan Čović nakon današnjeg  sastanka sa načelnicima Općina u FBIH iz reda HDZ-a te federalnim ministrima i čelnim ljudima određenih Agencija.

Čapljinski načelnik dr.Smiljan Vidić bio je domaćin današnjeg sastanka svojih kolega načelnika iz  reda   HDZ-a BIH a kojem su još uz predsjednika Dragana Čovića nazočili još i federalni ministri Vjekoslav Bevanda i Nevenko Herceg.

" Ovo je jedna dobra praksa koju su uveli naši načelnici jer na ovim sastancima do u sitnice se dogovaraju i razmatraju sve potrebe i problemi koji se onda puno lakše rješavaju. " - dodao je još Čović te  kojeg smo zamolili i za komentar oko izgleda kandidata ove stranke na predstojećim Općim izborima.

" Naša stranka tj. kandidat  za člana predsjedništva BiH Borjana Krišto zasigurno može uzeti 130 tisuća   glasova Hrvata te još dodatnih 20-tak tisuća glasova iz redova drugih stranki a o čemu ovih dana vršimo određene razgovore sa tim strankama. Stoga mogu poručiti da će u tom slučaju kandidat  HDZ BIH zasigurno postati član predsjedništva BIH.  Borjana Krišto je sigurno najkompentenija osoba za tu funkciju jer od nje nikada ne možete čuti riječi mržnje i podjele. A što se tiče županijske razine moram poručiti kako i tu očekujemo odlične rezultate a danas smo evo ovdje u Čapljina koja će uvjeren sam biti zastupljena u županijskoj vlasti na najbolji mogući način. To najbolje dokazuju odlični rezultati načelnika Smiljana Vidića i vlasti HDZ-a u Čapljini. Još ranije smo poručili kako ćemo biti uz načelnika Vidića i cijelu Čapljinu koja bilježi odlične rezultate na mnogim poljima. " - poručio je na kraju predsjednik HDZ-a BIH Dragan Čović nakon sastanka sa načelnicima i ministrima.













Frano Matić i Zdravko Jakiša | V. L. | ČA::portal