Ekskluzivno: Dragan Čović za hercegovina.info

 Dragan Čović

HDZ BiH u svojoj izbornoj strategiji definirao je kako će voditi čistu, futurističku kampanju pozitivno okrenutu prema javnosti i interesima hrvatskog čovjeka, kazao je predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović za naš portal.

Mi smo kazali kako nećemo voditi prljavu kampanju. Vodit ćemo kampanju argumenata, snage poruka i tema. Naši ljudi, naši kandidati pokazat će ako imaju kredibilitet u širenju politike i poruka HDZBiH. To što je Martin Raguž i njegova stranka došla u iskušenje prvi dan da uništava naše plakate i da lijepi svoje plakate na površinu koju smo mi platili to samo govori o njima.

Ono što je važno za nas i našu kampanju je činjenica kako mi ne smijemo odgovoriti istim mjerama. Moramo pokazati da smo drugačiji, bolji i korektniji. Stoga ja pozivam sve naše članove, simpatizere i birače da ne uništavaju plakate bilo koje stranke ili kandidata. Neka prihvate ovo vrijeme kao vrijeme tržišta ideja i stavova. Ja sam siguran u našu izbornu pobjedu i stoga nama ne treba ono što čini HDZ1990 i njihov kandidat Martin Raguž. Nervozu prepuštamo njima, a mi idemo dalje", istaknuo je predsjednik HDZ BiH prof. Dragan Čović za naš portal.

 Dragan Čović

Slike jutros  u središtu Mostara