''Devedesetka'': Nemamo veze s plakatima iz priopćenja HDZBiH

 Božo Ljubić
No, ne bojimo se toga, jer ovo nije naš plakat. Osim toga HDZ 1990 nije ni jednom u ovom predizbornom razdoblju plaćao oglase po novinama, potpisane kao PLAĆENI OGLAS ili ne, a što je u više navrata radio HDZ BiH. I ne samo u novinama već i na jednoj televiziji emitiranje filma od više sati. I to ponavljao. No, mi iz HDZ 1990 nećemo podnijeti prijavu Središnjem izbornom povjerenstvu niti smo to do sada radili. 

Treće, glede kupljenih medija nemamo ništa dodati osim onoga što je odavno poznato javnost, a to je da se zna koji su kupljeni mediji u službi HDZ BiH. Ovom prilikom nećemo navoditi nazive medija. 

Četvrto, laž o tome da HDZ 1990 i HSP BiH, nemaju program, t u svakoj prilici ponavljaju iz HDZ BiH. Program HDZ 1990 kao i Hrvatska koalicija ima i predstavljen je javnosti pred više od tisuću ljudi na Konvenciji u Mostaru početkom srpnja, a zatim i u Vitezu tjedan kasnije. Program je kvalitetan i prihvatljiv mnogima pa čak i od većem dijela HDZ BiH.

Peto, a što reći o tvrdnji iz priopćenja HDZ-a BiH o tome da je HDZ 1990 započeo prljavu kampanju ovim plakatima s kojima nemamo apsolutno nikakve veze. Prljavu, ne samo predizbornu kampanju već najgrublje neprijateljsko djelovanje prema HDZ 1990, HDZ BiH provodi od prvoga dana osnivanja Stranke. I za to ne trebaju javnosti dokazi. 

I na kraju, svojim djelovanjem HDZ BiH je potvrdio svoje savezništvo s SNSD-om. Naime, na isti je način se obračunao s nepoželjnim plakatima kao i Milorad Dodik. Posjetimo da je plakat Dođi Mile u naš kraj pa da vidiš što je raj, i Penzija 260 KM-nacionalan sramota, silom skinut i zapriječeno isto tužbom, stoji na kraju priopćenja Ureda za javnost HDZ 1990.