Borjana Krišto posjetila „Nevistić Commerce d.o.o. „iz Tomislavgrada i svečano otvorila tvornicu za proizvodnju armaturnih mreža

Borjana Krišto, HDZ BiH
U ovu investiciju dosada je uloženo oko 5 milijuna maraka, a sljedeće dvije godine planira se pustiti u rad još jedna linija za proizvodnju mreža, armiračnica i linija za proizvodnju rešetkastih nosača, u koju će se uložiti dodatnih 2 milijuna KM.

Prigodom obraćanja nazočnima, Krišto je kazala kako će ta tvornica, koja zadovoljava europske i svjetske proizvodne i tržišne kriterije, prvenstveno osigurati nova radna mjesta, poručivši kako ova tvornica treba biti poticaj svima onima koji imaju mogućnost i žele graditi i ulagati. 

"Neka bude pozitivan primjer i doprinos gospodarskom razvitku i primjer koji će pomoći u pravljenju bržih i snažnijih razvojnih koraka ka kvalitetnijem gospodarskom razvitku, boljem životu, sveopćem napretku i ljepšoj budućnosti", kazala je Krišto. 

Inače, Nevistić Commerce d.o.o. trenutačno upošljava 80 djelatnika, a otvaranjem tvornice i pokretanjem proizvodnje planira zaposliti 20 novih djelatnika, navodi se u priopćenju. 

(Fena)