Bandić: Zbijte redove i dajte svoj glas za Borjanu Krišto

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić toliko je često u Hercegovini da ga se smatra domaćinom, nipošto gostom.

Međutim, u jeku predizborne kampanje njegov dolazak ipak je zaintrigirao javnost. I život je kampanja - Nema kampanje, kampanja je stalno. Život je kampanja. Kad god dođem kod majke, dođem i u Mostar kod Ljube Bešlića.

Nas veže dugogodišnje prijateljstvo. Mostar je i moj grad u koji volim doći. Kad god dođem kod majke, obvezno dođem i ovdje, ako ništa - na Stari most popiti kavu, govori nam Milan Bandić dok s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem te svojim prijateljem Enverom Moralićem, vlasnikom Vinarije Kutjevo, pije kavu pored Starog mosta. Dok su padale mostarske kiše, svojim prijateljima iz Zagreba naručio je domaću kavu, i kolače. Naravno, nakon priče o vremenu i kiši, na red je došla i politika.

Otvorenim pismom Milan Bandić je za Predsjedništvo BiH podržao kandidatkinju HDZ-a BiH Borjanu Krišto. On smatra kako je vrijeme da žena počne ‘‘drmati državom’’. BiH je i hrvatska zemlja - Žene su više od pedeset posto zastupljene i vrijeme je da žena bude u Predsjedništvu BiH. Najbitnije na ovim izborima jest da hrvatski čovjek u Hercegovini vidi BiH kao svoju zemlju, i treba znati da je to i hrvatska zemlja. Ne smije se rasipati ni jedan glas.

Mislim da je Borjana Krišto pravi izborte pozivam i one koji su u BiH na prošlim predsjedničkim izborima glasovali za mene, da sada svoj glas daju Borjani Krišto, ženi koja se dokazala i koja neće razočarati naše ljude. Vrijeme je da i u BiH žena malo drma situacijom, govori Bandić, posebice naglašavajući važnost izbora u nedjelju. - Ljudi trebaju izići na izbore da drugi ne odlučuju o sudbini hrvatskog čovjeka u BiH. Prema tome, svi na izbore i dati glas Borjani Krišto.

Bitno je zbiti redove i ne rasipati glasove, a glas za Borjanu Krišto nije bačen, zaključio je Milan Bandić najavivši i da će u četvrtak biti u Livnu na velikom predizbornom skupu HDZ-a BiH.