Zoran i Vesna nisu više na vlasti

Zoran Milanović, Vesna Pusić, Vlada RH, komunisti, sdp rh, Vesna Pusić, Zoran Milanović, Ranko Ostojić, most i Domoljubna koalicija , komunisti, Titoisti, udbaški aparat, demokršćanska politika , Hrvatska zemlja, Vesna Pusić, Vlada, Vlada Hrvatske, branitelji, Vesna Pusić, Zoran Milanović, Vesna Pusić, Suđenja Perkoviću i Mustaču , odluka o izručenju Mustača, Zoran Milanović, sdp h, HDZ Hrvatske, Zoran Milanović

...mi branitelji oboljeli od PTSP-a bili smo uvjereni kako je to jasan znak da hrvatski birači žele promjene u Republici Hrvatskoj.

Nažalost sa takvim izbornim rezultatima ne mogu se pomiriti sljedbenici i međunarodni prijatelji Zorana Milanovića, Vesne Pusić i Milorada Pupovca.
Rehalibitacija komunističke vladavine od 1945. do 1990. godine i rehalibitacije četničkog pokreta na čelu sa Dražom Mihajlovićem u antifašistički pokret u Srbiji i Republici Srpskoj bili su zeleno svjetlo za rušenje ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske koji se temelji na vrijednostima Domovinskog rata.
Milorad Pupovac predsjednik SDSS-a, Vojislav Stanimirović jedan od čelnika pobunjenih Srba u Republici Hrvatskoj i Drago Kovačević ministar informiranja u vladi Republike Srpske i gradonačelnik Knina u okupiranoj Hrvatskoj u suradnji sa Zoranom Milanovićem, Nenadom Stazićem, Brankom Grčićem, Željkom Jovanović iz SDP-a i Vesnom Pusić koja je nedavno digla ruku za ukidanje embarga na imovinu obitelji Slobodana Miloševića svakome nacionalno svjesnom Hrvatu budi sumnju kako se u Republici Hrvatskoj obnavlja duh orjunaštva i kako Beograd ima sve veći politički, kulturni utjecaj na unutarnju politiku Republike Hrvatske.

 

Ako tome još pridodamo zagrebačko-ljubljanskog mitropolita Porfirije Perić koji pjeva pjesme o četničkom vojvodi Momčilu Džujiću što je uvod i u njegovu rehalibitaciju u Republici Hrvatskoj dolazimo do:
Izjave Tomislava Nikolića predsjednika Republike Srpske kako su Srbi u Hrvatskoj ugroženi. Scenario Slobodana Miloševića i Dobrislava Ćosića o ugroženosti Srba u Republici Hrvatskoj koji je bio povod za agresiju na Republiku Hrvatsku oružanim putem, u kojoj je naravno sudjelovao i sam Tomislav Nikolić kao četnički vojvoda doživljava svoj come-back i može se već sada govoriti kako ima sve elemente urote i neprijateljskog konspirativnog djelovanja u pravcu rušenja ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske.

Mi branitelji oboljeli od PTSP-a ne vidimo nikakvu ugroženost srpske nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj i egzaktno možemo dokazati kako imaju veća prava nego hrvatski narod u Republici Srbiji što je po našem dubokom uvjerenju nedopustivo i nepošteno prema našem narodu koji živi u Srbiji.
Činjenica jeste da Hrvati neće nikada zaboraviti patnje i stradanja koje im je prouzročila Veliko-srpska politika i konstantno negiranje postojanja Hrvatske nacije iza koje se kriju srpske pretenzije na hrvatski teritorij.
Bez obzira što je Hrvatska suverena i samostalna država, članica EU i članica NATO saveza mora uvijek imati u vidu kako u Hrvatskoj i inozemstvu postoje snage koje se ne mogu pomiriti sa činjenicom da je Hrvatska izašla iz Veliko-srpskog kolonijalnog ropstva.

Na našu veliku sreću hrvatski narod je pokazao zrelost na prošlim izborima i svoje povjerenje ukazao Domoljubnoj koaliciji, a Tomislavu Nikoliću i njegovim suradnicima u Republici Hrvatskoj preporučujemo da poslušaju pjesmu „Crvene jabuke- Men'se čini da ti me ne voliš".


Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a