Zimska linija Dubrovnik - Frankfurt

Croatia Airlines, tehnički problemi, Croatia Airlines, München - Split, Frankfurt - Dubrovnik, Croatia Airlines, kabinsko osoblje, posao, Croatia Airlines, Hrvatski rukometni savez, charter let, polufinale SP u rukometu, Croatia Airlines, Zračna luka Dr.Franjo Tuđman
Croatia Airlines uvodi novosti u zimski red letenja (30.10. - 25.3. 2017.), te putnicima iz Europe i različitih dijelova Hrvatske nudi kvalitetniji izbor putovanja.

U zimskom redu letenja svoje će mjesto ponovno naći izravni međunarodni letovi na liniji Frankfurt - Dubrovnik, na kojoj će zrakoplovi letjeti tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom i omogućiti bolju povezanost.

Novost su i dodatni međunarodni letovi na liniji München - Split, utorkom i četvrtkom, tako da će na ovoj liniji zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti svakoga dana u tjednu, osim subotom.

S početkom zimskog reda letenja uvode se dva dodatna leta na redovitoj međunarodnoj liniji Rim - Split, četvrtkom i nedjeljom, čime se putnicima iz Rima i Splita pruža mogućnost svakodnevnih putovanja.

Osim toga, uvođenjem dodatnog leta utorkom na liniji Kopenhagen - Zagreb broj tjednih letova na ovoj liniji povećava se s pet na šest.

Podsjećamo, trend povećanja tržišnog kapaciteta Croatia Airlinesa počeo je uoči ovogodišnje turističke sezone kada su, prvi put u povijesti tvrtke, istovremeno uvedene četiri nove međunarodne linije - iz Zagreba u Lisabon, Prag, Milano i Sankt Peterburg. To je pridonijelo rastu putničkog prometa, koji je u razdoblju siječanj - kolovoz 2016. godine za 4 posto veći u odnosu na isto razdoblje lani, čime je kompanija dodatno osnažila tržišnu poziciju regionalnog lidera u jugoistočnoj Europi.

Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se ukupno oko 1,970.000 putnika, odnosno oko 6,5 posto više putnika u odnosu na 2015. godinu, kada je prevezeno 1,849.000 putnika.

U floti je dvanaest zrakoplova: četiri Airbusa 319 (kapacitet 144 sjedala), dva Airbusa 320 (kapacitet 174 sjedala) i šest turboprop zrakoplova Dash 8-Q400 (kapacitet 76 sjedala).

Sve informacije o letovima Croatia Airlinesa možete pronaći na
www.croatiaairlines.com
te na tel. 00385 1 6676 555!