Zatvorena je za sve skupine vozila autocesta A1

autocesta, Turska, Koridor Vc, autocesta, autocesta, pogibija, autocesta, Aleksandar Džombić, Trogir, autocesta, Hrvatska, autocesta, autocesta, Ploče, Vrgorac, BIH, poplave, autocesta, naplata, autocesta, Sarajevo, BIH, obilaznica, autocesta, mediji, BIH, autocesta, cestarina, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, autocesta A1, na autocesti Zagreb - Lipovac, auto cesta, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, cestarine, Poskupljenje cestarine, uvođenje naplate cestarine , autocesta, cestarina, Poskupljenje cestarine, cestarine
Zbog opasnosti od naleta na životinje na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 80. km između čvorova Križ i Popovača vozi se uz ograničenje brzine. Prema dojavi radi se o divljim svinjama, javio je Hrvatski autoklub (HAK).
Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. I II. skupina).
Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i Kikovice.
Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.
Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Split-Vis-Split, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Rogač te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Hina