VIDEO  posvećen stradanju Hrvata u Vukovaru i Škabrnji

Vukovar, Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991, Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, dr. Vesna Bosanac, mjesto posebnog pijeteta., Vukovar, ćirilica, Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara, hrvatski branitelji, Vukovar, Vukovarci, stradanja, Zločin, žrtve, Vukovar, Škabrnja, Vukovar, referendum, Vukovar, Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, referendum, Vukovar, Vukovar, pobjednik prijevremenih izbora, HDZ, domovinski rat, žrtve Domovinskog rata, dragovoljci Domovinskog rata, 23. godišnjica početka Domovinskog rata, četnici, Bitka za Vukovar, Vukovar
U pismu se između ostalog kaže:

Potaknuti teškom političkom situacijom u Hrvatskoj i Herceg-Bosni, mi mladi Hrvati u SAD i Kanadi,  koji smo kao djeca preživjeli stahote Domovinskog Rata i izgubili svoje najmilije već neko vrijeme radimo na promociji Istine o Domovinskom Ratu u američkoj i kanadskoj javnosti.

Obrađuemo dokumentarce sa prijevodom na egleskom jeziku koji će se prezentirati američkoj, kanadskoj i latinsko-američkoj javnosti, portalima i TV kućama, jer je činjenica da istina o Domovinskom Ratu kao i o sadašnjoj teškoj politickoj situaciji u Hrvatskoj je gotovo uopće nepoznata.

Naš najnoviji video je posvećen žrtvama masakra u Škabrnji i Vukovaru, kao i svim hrvatskim braniteljima. Mi smo ga napravili samo s jednom namjerom- da odamo duboko poštovanje žrtvi cijelog hrvatskog naroda i njenih branitelja. Pozivamo sve gledatelje videa da dobro pogledaju ove branitelje, jer većina njih više nije živa, te da sebi i nama odgovore na jedno jednostavno pitanje : "Dokle ćemo mirno podnositi izdaju i pljačku Hrvatske?"

Nas mladih Hrvata je preko 300 000 moralo otici iz izdane i opljačkane Hrvatske i Herceg-Bosne, nakon što je nasa zemlja natopljena krvlju nasih oceva! Nama ne trebaju i ništa nam ne znače nikakve Povorke Ponosa sa političarima koji su svi od reda izdajnici Hrvatske.