USKORO SE OTVARA HRVATSKI GARDALAND: Traži se 70-ak radnika različitih struka

gardaland, biograd na moru, otvaranje

Radovi su pri kraju, a park se otvara 1. lipnja u Biogradu na Moru.

Zabavni park Mirnovec nalazit će se na ulaznom dijelu cesta koja vodi u Crvenu luku, a prostirat će se na 50.000 četvornih metara. U prvoj fazi radova uloženo je 15 milijuna eura, dok će investicija uz nadogradnju novih sadržaja narasti i do 25 milijuna eura.
Posjetiteljima će na raspolaganju biti 26 atrakcija podijeljenjih u tri cjeline - Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina bit će kombinacija atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Bit će tu, očekivano, raznovrsna ponuda hrane i pića, suvernice, događanja i koncerata. Cijena ulaznice trebala bi biti između 100 i 190 kuna.

Planiraju privući na stotine tisuća posjetitelja

‘U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni: od obiteljske ili sezonske ulaznice do popusta u posezoni. Kartu će biti povoljnije kupiti online. Djeca koja slave rođendan imat će besplatan ulaz, a bit će i posebna ponuda za mlade parove, koji se žele vjenčati u parku i organizirati ludi party za svoje uzvanike. Park će stajati na raspolaganju i tvrtkama za korporativne evente i team buildinge.

Naš je plan već u prvoj godini poslovanja privući u park 180.000 posjetitelja. Otvaranjem 70-ak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene', izjavili su iz Fun Parka.

Otvaranje novih radnih mjesta

Trenutno su u potrazi za radnicima.
‘Naš je plan već u prvoj godini poslovanja privući u park 180.000 posjetitelja. Otvaranjem 70-ak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene.
Kao prvi tematsko-zabavni park na domaćem tržištu doprinijet ćemo ponudi vanpansionske ponude i povećanju konkurentnost Biograda i Zadarske županije na turističkoj karti Hrvatske', objavio je Fun park.