Uhićen samozvani kiropraktičar Ante Pavlović: Zlostavljao susjeda i držao ga kao roba

uhićen Ante Pavlović

Samoprozvanog kiropraktičara Antu Pavlovića zagrebačka policija pritvorila je zbog sumnje da je fizički i psihički napadao svog 60-godišnjeg sumještanina, držao ga u ropstvu i teško ga ozlijedio.

Zagrebačka policija u četvrtak je, ne navodeći o kome se radi, izvijestila da su protiv osumnjičenog 62-godišnjaka koji je predan pritvorskom nadzorniku, podnijeli kaznenu prijavu, a oštećenom 60-godišnjaku pružena je pomoć i zaštita.

Ante Pavlović, široj javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca žive pod njegovim terorom jer ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugol sa sjekirom u ruci.

Mještani su zbog toga, ali i zbog čovjeka kojeg je samoprozvani doktor Ante odlučio liječiti pozvali i novinare "Provjerenog".

Iz policije su izvijestili kako su provjeravajući i uvidom u otvorene izvore te javno dostupne informacije došli do saznanja odnosno sumnje u moguće počinjenje kaznenih djela po službenoj dužnosti nakon čega se pristupilo utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

Navedeno je rezultiralo dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 62-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela "ropstvo" i "teška tjelesna ozljeda", stoji u priopćenju.