U teškoj nesreći poginuo jedan od naših najboljih kardiologa

23.08.2017

U ponedjeljak oko 15.30 sati dogodila se teška prometna nesreća na autocesti Zagreb-Macelj.

Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska, 52-godišnji vozač izgubio je nadzor nad vozilom tijekom pretjecanja te sletio s kolnika u odvodni kanal. Pri prevrtanju vozila vozač je ispao iz osobnog automobila zadobivši ozljede od kojih je na mjestu nesreće preminuo.

Kako se doznaje, radi se o Hrvoju Stipiću, jednom od naših najuglednijih kardiologa i vodećem doktoru u klinici Magdalena u Krapinskim Toplicama.

Stipić je svakoga dana putovao tim dijelom autoceste jer je živio u Zagrebu, a radio u Specijalnoj bolnici za kardiologiju Magdalena u Krapinskim Toplicama.

Kolege kardiolozi smatrali su ga vrhunskim interventnim kardiologom. Prije dvije godine na portalu Najdoktor, dr. Stipić je po izboru pacijenata izabran za jednog od najboljih hrvatskih liječnika.

Omiljen među liječnicima, ali i pacijentima

Na portalu Najdoktor mogu se pronaći brojne pohvale pacijenata, kojima je doktor Stipić bio jedan od omiljenih.

"Dr. Hrvoja Stipića i njegov tim u klinici Magdaleni u Krapini toplo preporučujem svima koji imaju bilo kakvih problema sa srcem, puno vrhunskih majstora na jednom mjestu."

"Veliki stručnjak, ali isto tako i veliki čovjek. Uvijek je spreman pomoći i pacijenti su mu prioritet."

"Slažem se s Vama..predivan doktor i čovjek. Ima vrhunsko znanje i stručnost. Spasio mi je supruga, hvala Vam doktore Stipić!", samo su neki od komentara.

Index.hr

Tagovi: doktor pogibija
loading...