U Paravinjinom kamionu pronađena krv Antonije Bilić

Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, potraga za antonijom bilić, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Krunoslav Borovec, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, ubojstva, Hrvatska, Antonija Bilić, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, Antonija Bilić, Drniš, tuga, Antonija Bilić, ispraćaj, Drniš
Karamarko je rekao da je Paravinjin iskaz u velikoj mjeri vjerodostojan, što potvrđuje i činjenica da je analiza tragova krvi, koji su pronađeni u kabini njegovog kamiona, pokazala da je riječ o nestaloj djevojci.

On je dodao da policija postupa kao da traga za živom osobom.

U potrazi za Antonijom Bilić isušuje se i Brljansko jezero. U policiji pretpostavljaju da će tek sutra moći dovesti pse tragače radi detaljnog pretraživanja za sada nedostupnih špilja i rukavaca.

"Mi moramo biti sigurni da u ovom jezeru nema ništa i kada bude prazno pretražićemo teren sa psima, osposobljenim za potragu utopljenika. Ako psi i specijalci ne nađu ništa potraga ide dalje", rekao je načelnik sektora Uprave kriminalističke policije Predrag Brkopat.

Ona je napomenuo da će policija, u slučaju da ne pronađe tijelo Antonije Bilić, uzeti u obzir opciju da se riječ o eventualnoj trgovini organim.

Za Antonijom Bilić traga 200-tinjak ljudi. Među njima je 30 ronilaca, 150 policajaca i 30-tak pripadnika Gorske službe spašavanja.

Odlučeno je i da se još jednom detaljeno pročešlja područje oko obiteljske kuće Dragana Paravinje u Bilišanima kod Obrovca, a posebna pažnja biće usmjerena na dio oko akumulacijskog jezera Zrmanja i jezera Muškovac kod Obrovca.

Pretraživaće se i tok rijeke Krke, zatim dionica puta od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za zaseok Paravinje i područje oko tog mjesta, javili su hrvatski mediji.

Obitelj Antonije Bilić, za kojom policija traga već mjesec dana, objavila je na "Facebooku" poruke na desetak jezika u kojima se navode osnovne informacije o djevojci.

Antonija Bilić (17) nestala je 7. lipnja dok je stopirala kod mosta na Čikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji vozač kamiona Dragan Paravinja, koji je nakon uhićenja u BiH priznao zločin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku. Paravinja se nalazi u zatvoru "Kula" u Istočnom Sarajevu.

Srna