Strava u zagrebačkim Utrinama: Na ulazu u zgradu pronašli leševe žene i djeteta

kutina, Nasilje u obitelji, dijete, udarac, zlostavljanje, ubojstvo, suđenje, fatalna viki, paljenje, Nasilje u obitelji, Zagreb, samoubojstvo, dijete, zadar, Pulska policija, prijetio smrću, ravnateljica škole, uhićenje, spolni odnos s djetetom, zakon RH, prava u romskoj zajednici, mlađi od 15 godina, prometna nesreća, pogibija, prometna nesreća, policija, tučnjava navijača, tučnjava, masovna tučnjava, nogomet, prometna nesreća, pogibija, Hrvatska, policija, pozivi, Petar Matić, Zagreb, Utrine , tajnica, Novac, Hercegovina, napad, Hrvatska
Kako doznaje Jutarnji list, netko od prolaznika oko 7,35 sati uočio je žensku osobu i kraj nje dijete kako leže na tlu pored zgrade u Karamanovom prilazu. Dignuta je na noge Hitna pomoć i policija. Nažalost, djelatnici Hitne mogli su konstatirati samo smrt.

A prema prvim informacijama, navodno je riječ o samoubojstvu, međutim, u tijeku je policijski očevid, provode se izvidi kao i razgovori sa susjedima stambene zgrade uz OŠ Mladost, a sve kako bi se otklonile sumnje u nasilnu smrt.

Još uvijek nije poznato je li riječ o stanarki zgrade i njezinom djetetu...

Foto: Ilustracija