Tužan oproštaj od tragično stradalog Matije Capara, jednog od najboljih malonogometaša koje je Hrvatska ikad imala

Matija Capar
...tragično preminulog Matije Capara (34), jednog od najboljih malonogometaša koje je Hrvatska ikad imala i trenera iz malonogometnog kluba Futsal Dinamo.

Sprovod istinske legende hrvatskog futsala privukao je brojne prijatelje, sportske djelatnike kao i sve one koji su željeli odati mu počast.

Matija Capar poginuo je u strašnoj nesreći na 17. kilometru autoceste A1 u ponedjeljak u 1.30 sati. Osim njega, život je izgubio i član kuba Oskar Kadrnka (15), čiji je posljednji ispraćaj najavljen za petak.

"Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati. Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga," poručili su prije nekoliko dana iz Futsal Dinama.

Ulaznice će se moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod bit će doniran obiteljima tragično preminulih sportaša.

jutarnji list