Torcida će se dirljivom gestom oprostiti od Olivera: 'Pozivamo sve navijače da dođu u bijelim košuljama'

Torcida, oproštaj, Oliver Dragojević, nk hajduk split, sofija
Posljednji ispraćaj popularnog pjevača Olivera Dragojevića iz Splita bit će održan danas u crkvi Sv. Frane, a nakon čega će njegovo tijelo biti prevezeno preko Rive uz bakljadu i pjesmu prisutnih sve do luke u kojoj će lijes krenuti za Korčulu gdje će sutra biti pokopan. Također, cijelim putem povorku će pratiti zvonjava s kampanela Sv. Duje, a otočani od Hvara i Visa sa svojim brodicama isplovit će na otvoreno more i trubljenjem pozdraviti zadnju Oliverovu plovidbu.

Međutim, kako je Dragojević bio žestoki navijač Hajduka, nije trebalo ni sumnjati da će se Torcida od svog miljenika oprostiti dirljivom gestom.

Čelni ljudi te navijačke skupine danas su svojim pripadnicima uputili službeni poziv da u bijelim košuljama u 17 sati dođu ispred prostorija Kluba navijača.

"Sa Starog placa ćemo u 17.30 sati krenuti prema Rivi na posljednji ispraćaj Olivera Dragojevića, gdje ćemo s tugom i ponosom formirati špalir od crkve sv. Frane do gata Sv. Nikole kraj Lučke kapetanije, mjesta odakle će simbolično u 19.50 sati posljednji put Oliver isploviti katamaranom prema Veloj Luci", objavila je Torcida.