Thompson večeras u Zagrebu: Evo što je poručio o početku koncerta s pjesmom ‘Bojna Čavoglave’

thompson
U subotu, 9. rujna 2017., prvi put u povijesti, u srcu Zagreba na zagrebačkoj Šalati, nastupit će Thompson. Vrata Šalate otvaraju se od 20h.

Udruga branitelja iz Domovinskog dodijelit će Marku Perkoviću Thompsonu zlatnu plaketu za sve što je učinio za slobodnu Hrvatsku, pa je pjevač dan prije koncerta razgovarao s novinarkom RTL-a.

Rekao je kako će koncert na Šalati započeti s pjesmom ‘Bojna Čavoglave' zbog koje je jednom već dobio prekršajnu prijavu:

"Ne, ne mislim da je ona zabranjena, niti je išta sporno u njoj. Ona je napisana u vrijeme rata, 1991. godine, ona je legalna pjesma na svim razinama, nema nikakvog razloga da je ne pjevam. Dobio sam policijsku prijavu, no to je njihova individualna procjena, ja držim da nisam povrijedio nikakav zakon i da nisam ništa kriv", rekao je Thompson.

Upitan za komentar o skidanju ploče poginulim braniteljima HOS-a u Jasenovcu, Thompson je odgovorio:"Ploča je legalno postavljena, znak na ploči je legalan, zakonski je. Premještena je u dogovoru s braniteljskim udrugama i ja tu nemam ništa više za reći. To je zapravo i moje osobno mišljenje", rekao je pjevač.

Narod.hr