‘TATA, JA SAM GLADAN’: Na Facebooku objavljena priča iz zagrebačkog tramvaja koja će vam slomiti srce

Zagreb, tužna priča, objava na facebooku, facebook grupa , Zakaj volim Zagreb
U popularnoj Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, objavljena je vrlo potresna objava vezana uz nedavni događaj iz jednog zagrebačkog tramvaja. Priča je to o ocu koji je svom malom djetetu morao objašnjavati kako danas nije bilo dovoljno boca, pa je kupio samo jedno pecivo.

‘Tijekom današnje uobičajene vožnje tramvajom, na posljednjoj stanici ulazi otac. Ispod lijeve ruke dvije štake, dok desnom pokušava pridržavati kolica s malim djetetom. Napokon uspijeva sjesti na prazno sjedalo, dok se dijete budi. Prvo što progovara je "tata, ja sam gladan" . Tata mu objašnjava kako danas nije bilo baš boca, te da mu je uspio kupiti samo jedno pecivo, s tonom koji obećava kako će se tata uvijek snaći', stoji u objavi na spomenutoj Facebook stranici.

Gospodin je u razgovoru rekao kako boluje od multiple skleroze te da je zadnjih mjesec i pol dana proveo u bolnici. Djecu je čuvala gospođa koju je trebalo i platiti.

Gospodin živi na području Gornje Kustošije i ima trogodišnjeg sina i osmogodišnju kćer.

Na Facebooku se trenutačno traži osoba koja je u originalu podijelila objavu ne bi li se došlo do gospodina kako bi se pomoglo njemu i njegovoj obitelji.