Sve zbog djevojke: Dvojica policajaca suspendirana i prijavljena zbog tučnjave

policija, tučnjava
Osim 32-godišnjaka kojega su interventni policajci nogama i šakama izudarali po glavi i tijelu u tučnjavi je sudjelovao i prijatelj napadnutog. On je, pak, kaznenu prijavu zaradio jer je napao 28-godišnjeg policajca koji je pritom lakše ozlijeđen.

U ličko-senjskoj policiji kažu da je u tučnjavi sudjelovalo još pet osoba, trojica interventnih policajaca te dvojica "građana" protiv kojih je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Gospiću.

"Policijski službenici za koje je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su na štetu 32-godišnjaka počinili kazneno djelo su rješenjem načelnika Policijske uprave ličko-senjske udaljeni iz službe te će protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak. Pored navedenih, disciplinski postupak biti će pokrenut i protiv ostalih policijskih službenika koji su na bilo koji način sudjelovali u navedenom događaju", navodi policija u službenom priopćenju.

Neslužbeno se, međutim, doznaje da je povod masovnoj noćnoj tučnjavi u klubu Capitano u Gospiću bila supruga teško ozlijeđenog 32-godišnjka koja je ranije bila u vezi s jednim od policajaca.