Stožer u ponedjeljak predaje potpise

Vukovar, Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, Predrag Matić, od ministra branitelja, branitelji, Vlada RH, dvojezičnost, Zoran Milanović, Vukovar, Zoran Milanović, stožer za obranu Vukovara, Vukovar, Vukovar, branitelj, Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara, Vukovarsko-srijemska policija, Darko Pajčić, Hrvatska, hrvatska krv, Franjo Šoljić, Vukovar, Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, predsjednik Hrvatskog sabora, Josip Leko, raspisivanje referenduma, VELIMIR BUJANEC, Vukovar, UDBA, udbo-komunističke močvare., istina, stožer za obranu Vukovara, Gordana Bujušić, anonimno pismo, Veleučilište Lavoslav Ružička, Erdutski sporazum, gradonačelnik, Vukovar, Željko Sabo, Željko Pinjuh, Željko Sabo, Ivan Penava, Vukovar, izborza gradonačelnika, kukuriku koalicija, Veljko Marić
Nakon problema u vezi s terminom primanja potpisa potvrđeno je da će se to dogoditi u ponedjeljak te da će predstavnike Stožera primiti predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, rekao je Gavrić.

Predat će popis s oko 690.000 potpisa koliko su ih prikupili te očekuju da će nakon njihova prebrojavanja Sabor i raspisati referendum.

Iz Stožera javljaju kako su bili spremni predati potpise još prekjučer, 11. ovoga mjeseca, međutim Hrvatski sabor im je kao jedini raspoloživi termin za predaju odredio 23. prosinca. Nezadovoljan tim terminom Stožer je uputio požurnicu i ishodio novi termin za 18. prosinca. Zbog prije preuzetih obveza, Stožer je odbacio mogućnost da toga datuma preda potpise i najavio dolazak pred Sabor za ponedjeljak 16. prosinca i predaju potpisa.

hrt.hr