Stipe Mesić, Aleksandar Vučić i Alija Izetbegović

mesic sa kapama

Kada se dogodi političko kameleonstvo na razini čovjeka kao što je Stjepan Mesić koji je obnašao najviše državne funkcije ( predsjednik Jugoslavije, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, predsjednik Sabora Republike Hrvatske, predsjednik Republike Hrvatske i počasni predsjednik antifašista Republike Hrvatske) čovjek ne može da se ne upita jesu li Hrvati razborit narod i znaju li razlikovati iskrenost od licemjerstva.

Hvala Bogu hrvatski narod je progledao i danas nema nikakve sumnje kako svi Stjepana Mesića gledaju kao dvoličnu osobu bez ikakvih skrupula, a posljedice koje su nastale njegovim političkim djelovanjima već više od 25 godina su nesagledive ali na njemu to ne ostavlja nikakav trag jer je evidentno da on nema savjesti.

Hrvatski narod nije izoliran slučaj, sličnu agoniju danas proživljava i Republika Srbija sa Aleksandrom Vučićem.

Kada pogledate što je govorio Aleksandar Vučić prije više od 25 godina i što govori danas vrlo brzo ćete prepoznati kako između njega i Stjepana Mesića po karakteru nema nikakve razlike.

Pored Stjepana Mesića i Aleksandra Vučića na povijesnoj sceni bio je još jedan lider bošnjačkog naroda Alija Izetbegović koji se od islamskog fundamentaliste prometnuo u velikog zagovornika građanskog društva i zaštite ljudskih prava.

Političko kameleonstvo je na prostoru zapadnog Balkana preraslo u političku disciplinu i trebalo bi nam na tisuće stranica da napišemo o političarima koji su imali kopernikanske obrate ali definitivno nitko na ovim prostorima neće nadmašiti Stjepana Mesića., stoji u priopćenju Sektora branitelja oboljelih od PTSP-a.