Stijena udara: Bandić kandidat u I. izbornoj jedinici!

Milan Bandić, Borjana Krišto, Milan Bandić, izbori rh, Milan Bandić, uhićenje, Zagreb, Hrvatska zemlja, Milan Bandić, uhićenje, Zagreb, 365 - Stranka rada i solidarnosti , Milan Bandić
U nizu sastanaka, rezanja vrpci i ukopavanja temelja, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svratio je i na ručak na Soundset Plavi. Na vrhu Vjesnikova nebodera u Kornelijevim podnebancijama razgovarao je o problemima u gradu, ali i svojim ambicijama koje streme prema Markovom trgu.

Sa svojom listom "Stijena" Bandić planira osvojiti Hrvatsku. Ekskluzivno za Soundset Plavi je potvrdio kako će upravo iz Zagreba krenuti u osvajanje Sabora. To ne radi iz ambicije, već iz obveze prema svojim biračima.

- Ja sam u prvom krugu za predsjednika dobio 15 posto glasova. Obavezuje me tih 300 tisuća ljudi iz prvog kruga ili 800 tisuća iz drugog kruga... I za razliku od drugih koji nemaju reference izvedenog stanja, nisu zasukali rukave, govore trebali bi, morali bi... Nisu se dokazali na djelu, ja sam svoj posao radio zadnjih 11 godina i projekt Zagreba, i doveo sam Zagreb do razine europske metropole.

Ja sam čovjek djela, a ne riječi

Iako mu predizborne ankete predviđaju kako uopće neće prijeći izborni prag, Bandić je uvjeren kako nema bolje opcije od "Stijene".

- Moram reći jedan od glavnih razloga zašto se ja kandidiram na ove parlamentarne izbore, bit ću vam najiskreniji do kraja - ja sam čovjek djela, a ne riječi, ja sam čovjek operatike i pragme, a premijer je prvi operativac Hrvatske. Još ću vam jednom bez lažne skromnosti reći, ne vidim u Hrvatskoj trenutno čovjeka koji to može bolje raditi od mene.

Bandić je u razgovoru ostao pri tvrdnji da je njegova odluka o cijenama vrtića valjana, te da će ostati pri njoj.

izvor: javno.hr